Tarjoamme työllemme jopa 4 vuoden takuun!

Yritys - Varion Oy

Miksi Varion perustettiin?

Varionin taustalla on minä ja veljeni Waltteri. Olemme maalanneet toiminimellä ja eri maalausalan yrityksissä vuodesta 2018. Maalausliike Varion Oy perustettiin keväällä 2022. Toimintamme on kasvanut pikkuhiljaa. Nyt takana on yrittäjänä noin 60 maalattua kohdetta pienistä mökeistä aina rivitaloihin. 

 Miksi olen päätynyt perustamaan maalausliikkeen? Olen aina ollut kiinnostunut rakennuksista ja kokemusta oli kesätöistä maalausalalla, minkä vuoksi on ollut luontevaa lähteä maalausalan yrittäjäksi. Waltteri opiskelee kauppatieteitä Tampereen yliopistossa, joten yrityksen pyörittäminen tukee hänen opintojaan hyvin.

 Isommassa kuvassa pidän tärkeänä, että rakennuksista pidetään hyvää huolta. Koti on kuitenkin ihmisille yleensä elämän suurin sijoitus. Sen vuoksi kodin ulkopinnat kannattaa huoltaa ajallaan, ettei tarvitse liian pitkäksi venyneen huoltovälin vuoksi uusia ulkoverhousta tai kattoa ennen aikojaan.

 Visiomme maalata koteja oikein tarkoittaa sitä, että käytämme laadukkaita materiaaleja, teemme pohjatyöt huolellisesti ja maalaamme oikeissa olosuhteissa. Lupaamme työllemme jopa 4 vuoden takuun, joka on osoituksena työmme laadusta. Laadun varmistamiseksi lupaamme olla yhteydessä asiakkaisiimme takuuajan loppupuolella. Varmistamme näin, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen palveluumme.

 Yrityksemme erityisiä ylpeyden aiheita on asiakastyytyväisyytemme. 94% asiakkaistamme suosittelee meitä. Työmme laatu on myös pysynyt korkealla tasolla. Olemme maalanneet yrittäjinä vuodesta 2021 ja vastaamme on tullut yksi reklamaatio. Tavoitteemme on joka vuosi maalata ilman, että tarvitsisi tulla uudelleen korjaamaan työmme jälkeä. Tapanani on sanoa maalareille, että maalatkaa niin hyvin, että pääsemme maalaamaan samaan kohteeseen vielä 10–15 vuoden päästä, kun tulee uudelleen maalauksen aika. 

 Jos siis talosi kunto mietityttää, niin laita viestiä tai soita meille. Lupaamme vastata vuorokauden sisällä. Teemme ilmaiseksi kuntokartoituksen, jossa selvitämme oikeat huoltotoimenpiteet talolle. Maalauksen ollessa ajankohtainen annamme siitä kiinteähintaisen tarjouksen. Tarjous tai kuntokartoitus ei sido sinua mihinkään. Saat tietää milloin talo kannattaa maalata ja kuinka paljon se maksaa meidän toteuttamana. 

 

– Yrityksen perustaja Joel Lahtinen