Tarjoamme työllemme jopa 4 vuoden takuun!

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikattojen suosio perustuu niiden kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. Nykyaikainen betonitiilikatto on suunniteltu kestämään noin 50 vuotta. Ammattimaisesti ja säännöllisesti huollettuna tiilikatto saavuttaa todellisen elinkaarensa ja suojaa kotiasi joka säässä.

Milloin kotisi täytyy maalata?

Kattoa pitää huoltaa joka vuosi. Syksyisin ja keväisin katolle kuuluu tehdä määräaikaishuollot, missä puhdistetaan sadevesijärjestelmä, vaihdetaan rikkoutuneet tiilet ja tarkistetaan katon rakenteet mahdollisten vuotojen varalta.

Katolle saattaa kertyä kasvustoa sekä likaa siitä huolimatta, että katon pinnoite on hyvässä kunnossa. Tällöin katolle kannattaa tehdä laajempi pesu, missä poistetaan kasvusto sekä käsitellään katto kasvustontorjunta-aineella. Tämä käsittely antaa suojan katolle noin viideksi vuodeksi.

Jos katto on noin 20 vuotta vanha, edellisestä pinnoituksesta on 10—15 vuotta tai tehtaan maalipinta on kokonaan kulunut, on aika pinnoittaa katto. Myös jos katolla on runsaasti sammalta tai muuta kasvustoa, voi pinnoitus olla ajankohtainen.

Jos katto on noin 20 vuotta vanha, edellisestä pinnoituksesta on 10—15 vuotta tai tehtaan maalipinta on kokonaan kulunut, on aika pinnoittaa katto.

Kuinka Varion huoltaa tiilikaton?

Määräaikaishuollot

 1. Katon rakenteet tarkistetaan mahdollisten vuotojen varalta.
 2. Vaihdetaan hajonneet tiilet
 3. Puhdistetaan syöksyt ja kourut
 4. Siivotaan työmaa
 5. Laaditaan kuntoarvio

Puhdistus

 1. Katon rakenteet tarkistetaan mahdollisten vuotojen varalta
 2. Vaihdetaan hajonneet tiilet
 3. Puhdistetaan katto mekaanisesti
 4. Käsitellään katto kasvustontorjunta- aineella
 5. Puhdistetaan syöksyt ja kourut
 6. Siivotaan työmaa
 7. Laaditaan kuntoarvio

Pinnoitus

 1. Katon rakenteet tarkistetaan ennen pinnoitusta.
 2. Vaihdetaan hajonneet tiilet
 3. Pestään katto painepesurilla
 4. Puhdistetaan syöksyt ja kourut
 5. Käsitellään katto kasvustontorjunta-aineella
 6. Pinnoitetaan katto kahteen kertaan
 7. Siivotaan työmaa
 8. Laaditaan kuntoarvio

Näin urakka etenee, kun otat Varionin maalaamaan kotisi

Yhteydenottosi jälkeen teemme kuntoarvion, jossa selvitämme parhaan huoltotoimenpiteen talollesi. Jos talosi kaipaa maalausta, teemme kiinteän tarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme kirjallisen sopimuksen, jossa on tarkasti eriteltynä urakan yksityiskohdat työvaiheista aloittamisajankohtaan.

Tarkka aloittamisajankohta tiedotetaan viikkoa ennen urakan aloittamista. Meiltä on mahdollista saada päivittäin tehtäviä raportteja, joiden avulla pystyt seuraamaan työmaan etenemistä.

Maalarimme maalaavat talosi hyvää maalaustapaa noudattaen sopimuksen mukaisesti. Yleensä omakotitalo saadaan maalattua viikossa.

Maalauksen valmistuttua tarkastat yhdessä työnjohtajamme kanssa sovitut työvaiheet tehdyiksi.
Mahdolliset puutteet korjaamme heti.

Maalauksen jälkeen myönnämme tehdylle työlle neljän vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki maalausvirheistä johtuneet ongelmat.